Over hollandgroen.nl | Inloggen | Registreren | Contact
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
Organisatie achter www.hollandgroen.nl

De ontwerpers en de fotografen achter de website

Deze website is geboren uit een samensmelting van hobby's: fotografie, ons vak (webapplicaties ontwerpen en bouwen) en onze waardering voor de natuur in Nederland.

Het idee is ontstaan na een aantal jaren skeeleren in de natuurgebieden van Nederland. De routes waren saai of er was geen informatie over het gebied te vinden. Ik besloot om hier verandering in aan te brengen. De gedachte 'Zou het niet handig zijn om een website te hebben die informatie verstrekt over natuurgebieden en wandelroutes?' kwam steeds vaker in me op. Zo gezegd zo gedaan.

Onze doelstelling is:

Alle mensen of een ieder die de natuur waardeert, bewust maken van de mooie en de bijzondere natuurgebieden van Nederland door onze ervaringen te delen met anderen via deze website.

Achtergrond informatie

We bezoeken de natuurgebieden in Nederland en maken daar een verslag van. Het is een kort maar krachtige beschrijving die bijna alle zintuigen prikkelt.

  • U ziet meest recente tientallen foto's over het gebied
  • U proeft en voelt de sfeer door middel van onze verslagen over het gebied.
  • Binnenkort volgt een uitbreiding met geluiden van de dieren.
  • We geven het natuurgebied een cijfer gebaseerd op de volgende criteria: of het gebied mooi is, of er wandelroutes zijn, of het goed toegankelijkis en of er wilde dieren te zien zijn.
  • We zijn nu één jaar bezig met het bezoeken van de natuur in Nederland. De website is ook goed opgenomen in Google, waarvan we veel bezoekers krijgen. We hebben 71 van de (ongeveer) 1100 natuurgebieden bezocht. Eén maal per week passen we de website aan.

Visie: Kijk mee naar de Nederlandse natuurpracht!

Onze visie en doelstellingen zijn:

Nederlanders bewust maken van de mooie en de bijzondere natuurgebieden die Nederland rijk is.

Veel mensen in Nederland weten niet hoe mooi de natuur hier is. Wat je niet kent, kun je ook niet waarderen! We willen door middel van de kracht van internet en professionele foto's de mensen wakker schudden.

 
 

 

Bericht sturen naar fotograaf van de foto

Titel

Bericht

Reakties
Uw reaktie

bezig met laden...
bezig met laden...